Pressmeddelande

Den senaste pressinformationen finns här

2022-07-07


NRFH återstartar och nyanställer efter pandemin


Nya Rågsveds Folkets Hus (NRFH) har som många samlings- och möteslokaler genomgått en tuff period under pandemin. Vår verksamhetsidé bygger på att människor möts och utbyter idéer och erfarenheter. Precis det har vi inte kunnat erbjuda, eller endast i mycket begränsad utsträckning. Det har varit nödvändigt att begränsa verksamheten, men inte mindre tråkigt för det.


Vi är därför otroligt glada att vi kunnat öppna upp ordentligt igen. För att kunna möta det uppdämda behovet av möten och mänskligt utbyte kommer vi nu att modernisera vår organisation. Fokus ligger stenhårt på att utveckla NRFH som mötesplats för alla människor och verksamheter som bor och verkar i Söderort. Efter flera tuffa år med krishantering och delvis stängda dörrar har vi en del "back to basics" att klara av - men vi har gjort det förr och gör det igen med er hjälp. 


För att klara av detta genomför vi nu en rad nyanställningar. Det är spännande tjänster öppna för alla sökande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang och intresse - inte så mycket vid formella krav. Du kan läsa mer om tjänsterna och söka via Arbetsförmedlingens Platsbank. 


Förste vaktmästare / Teamledare

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/26304671 


Konferensvärd / Vaktmästare, heltid

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/26306011


Konferensvärd / Vaktmästare, deltid

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/26306057 


Lokalvårdare

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/26306098


Sök själv, och sprid gärna tjänsterna och uppmana andra att söka! 


Mer information;

Anton Jägare, ordförande Nya Rågsveds Folkets Hus, 079 - 348 65 84


Tillsammans ger vi drömmar kraft!


2018-05-08
Invigning av ny musikstudio i Rågsved 16 maj kl. 14.00


Nya Rågsveds Folkets Hus inviger en ny musikstudio och ett mentorsprogram för unga mellan 16-25 år tillsammans med Ametist Azordegan, musikjournalist, författare och DJ.


De som just nu deltar är unga musikintresserade killar och tjejer boende i Rågsved samt senare även nyanlända. Musikprojektet skiljer sig från gängse satsningar på musikstudios för ungdomar eftersom denna satsning är tänkt att bli en plantskola för nya artister med workshops i textförfattande och musikproduktion men också kring musikbranschen, upphovsrätt etc.


-Vi vill använda resurserna på bästa sätt för att skapa utsikter för de ungdomar i Rågsved som bäst förvaltar möjligheter. Därför skapar vi möjlighet för unga musiker i området, särskilt inom genren Hip-hop, till musikalisk utveckling, säger Ametist Azordegan som själv är bosatt i Rågsved.


-Vi är otroligt glada över samarbetet med Ametist och att Boverket tände på vår idé. Detta projekt ligger helt i linje med vår vision i Folkets Hus om att vi tillsammans kan ge drömmar kraft. Musikstudion och projektet är en naturlig fortsättning på historien om det musikaliska Rågsved. Först Punk och nu Hiphop, säger Leif Rönngren, ordförande i Nya Rågsveds Folkets Hus.


Ungdomarna är delaktiga i projektets alla faser som idé, utformning och genomförande. Här skapas inte bara musik utan även möten och möjligheter till nätverkande och kunskapsutbyten som generera framtidsmöjligheter och i sin tur inspirerar yngre.


Mer information;

Leif Rönngren, ordförande Nya Rågsveds Folkets Hus, 070-756 90 07


Tillsammans ger vi drömmar kraft!