Nattvandring i Rågsved

Vandra med oss i Rågsved!

Var? När? Vem?

Var: Nya Rågsveds Folkets Hus

När: Varje fredag 21.00-23.00

Vem: Alla över 18 år är välkomna

Vill du bidra till ett tryggt och trivsamt Rågsved?

 

Ja, vill du bidra till ett tryggt och trivsamt Rågsved? Kom med och nattvandra för ökad trygghet och minskad risk för skadegörelse och brott i vårt område.

 

Vi startar fredag 26 januari, kl 21:00 med samling i Nya Rågsveds Folkets Hus där vi delar in oss i mindre grupper och bestämmer vilka turer vi kommer gå i området.

 

Västar och mobil finns att låna. Kontaktnummer till polis och fältassistenter delas ut på plats. En dagbok kommer finnas tillgänglig för deltagarna att anteckna och summera händelser i under kvällen.

 

Du kan vara med en eller flera gånger. Du måste vara över 18 år. Vi går aldrig ensamma. Så ju fler vi är - desto bättre!

 

Ingen föranmälan – alla är välkomna att delta!

 

För frågor eller mer info kontakta Nya Rågsveds Folkets Hus via mejl info@nrfh.se eller besök www.nyaragsvedsfolketshus.se.

 

Så...

 

Tid: Fredagskvällar kl 21:00-23:00

Mötesplats: Nya Rågsveds Folkets Hus

 

Vandringarna genomförs i samverkan med Rågsveds Fastighetsägare, Einar Mattsson, Ikano, Familjebostäder, Stockholmshem, Svenska Bostäder, Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning, polisen, fältassistenter och lokala föreningar.

Om oss

 

Nya Rågsveds Folkets Hus ägs och förvaltas av det lokala föreningslivet i Rågsved och Vantör. Om din förening blir medlem kan du vara med och påverka hur huset ska skötas och utvecklas i framtiden. Alla föreningar och organisationer kan ansöka om att bli andelsägare i Nya Rågsveds Folkets Husförening som delar våra demokratiska värderingar samt respekterar och ställer sig bakom de grundläggande principerna om allas lika värde. Se mer detaljer här >>

Hitta hit & kontakta oss

 

Rågsvedstorget 11

i Rågsveds centrum

 

Tel: 08-727 67 70

E-post: info@nrfh.se

Webb: www.nyaragsvedsfolketshus.se

 

Möjligheternas mötesplats för konferens, fest och kultur i en internationellt präglad miljö